Szabadidő

Szupercuki szerepben Charlotte hercegnő és György herceg

Nem akármilyen szerepben láthatjuk hamarosan György herceget és Charlotte hercegnőt. Már mindenki kíváncsi, hogyan fognak viselkedni Katalin szupercuki csemetéi ebben a szituációban.

Újabb részletek derültek ki Pippa Middleton (Katalin hercegnő testvére – a szerk.) májusi esküvőjéről. A brit lapok úgy tudják, hogy a jövendő trónörökös sógornője egy kisebb vidéki templomban áll majd oltár elé. A gyűrűket György herceg viszi majd, a virágszirmokat pedig Charlotte hercegnő fogja szórni. A pontos dátum is megvan már: május 20. Pippa Middleton ruháját Giles Deacon divattervező készíti.

Szupercuki szerepben Charlotte hercegnő és György herceg

Íme a Szent Márk templom Englefieldben. Itt lesz Katalin hercegnő testvérének az esküvője. A kicsi, meghitt templom néhány kilométerre található a Middleton szülők otthonától.

Pippa Middleton és James Matthews eljegyzéséről idén júniusban számoltak be a lapok és már akkor mindenki biztosra vette, hogy Pippa esküvője legalább olyan látványos lesz, mint Kataliné és Vilmosé volt. Nos ezt azért túlzás kijelenti, de az biztos, hogy György herceg és Charlotte hercegnő miatt megannyi kíváncsi fotós lesz ott a ceremónia helyszínén.

Szupercuki szerepben Charlotte hercegnő és György herceg

Már az eljegyzés sem volt hétköznapi. A 40 éves bankár egyébként egy gazdag család sarja. Először titokban Pippa édesapjától kért engedélyt, majd megszervezett egy romantikus utat Észak-Angliába, ahol a festői táj közepén letérdelt a barátnője elé, és megkérte a kezét.

Szupercuki szerepben Charlotte hercegnő és György herceg

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top