Szabadidő

Kolosi Pétert elrabolták – Lesz-e Reszkessetek, betörők karácsonykor?

Magyarországon vannak, akik imádják a Reszkessetek, betörők! filmeket, mások falra másznak Kevin kalandjaitól. Az utóbbi csoport két jeles képviselőjét Thuróczy Szabolcs és Anger Zsolt formálja meg az RTL Klub vadonatúj kisfilmjében. Nekik pedig egyetlen céljuk van, amiért bármit megtesznek...

Ahogy közeledik a karácsony, egy igazán fontos, visszatérő kérdés foglalkoztatja az RTL Klub nézőit:

Lesz-e idén Reszkessetek, betörők! a tévében? 

Az RTL idén sem aprózta el a választ, és ezt az akciódús kisfilmet forgatta, amelyet az X-Faktor első szünetében vetítettek le. A “minimoziban” az Aranyéletből is ismert Thuróczy Szabolcs és Anger Zsolt azon tévénézőket alakítják, akik már a hátuk közepére kívánják Kevint és a sleppjét. Annak érdekében, hogy a karácsonyi film ne kerüljön az RTL Klub képernyőjére, elrabolják Kolosi Pétert, és válogatott módszerekkel megkínozzák. Hogy végül Kolosi Péter aláírja-e a papírt, amiben lemond arról, hogy legyen Reszkessetek, betörők! karácsonykor, az a kisfilm végén kiderül.

Lesz tehát Reszkessetek, betörők! trilógia. December 24-25-26-án, nézzétek az RTL klubot. Mi pedig megszereztük a Kolosi Péter Kevin által alaírt szerződést. Íme: 

Kolosi Pétert elrabolták – Lesz-e Reszkessetek, betörők karácsonykor?

Ez a kisfilm egyébként a tavalyi “Idén sincs karácsony Kevin nélkül” folytatása… Aki nem emlékezne rá, az újra megnézheti itt:

Ez is érdekelhet Megnézem

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top