Szabadidő

Tökéletes gömb alakú felhőért rajonganak Japánban

Tényleg feltűnően szokatlan látványt nyújt az a japán égen lencsevégre kapott felhő, egy tökéletes gömb alakjában lebegett.

Ezúttal nem bárányfelhőbe magyarázott angol királynő, vagy más bajosan felismerhető felhőforma tartja lázban a netet, hanem egy nagyon is egyértelműen tökéletes gömb. A nem mindennapi felhőt Japán egén kapta lencsevégre egy nő, aki azonnal meg is osztotta Twitteren, bár elpanaszolta, hogya felhő “még gömb alakúbb” volt, mikor először megpillantotta, csak ámulatában elfelejtett fotózni, a felhő pedig aztán oszlásnak indult. 

Tökéletes gömb alakú felhőért rajonganak Japánban 

Persze a neten sokan gondolták kamunak a képet, de a felhőképződésben jártasak megerősítették, hogy simán vannak olyan természeti erők, amik ilyenre formálhatják a felhőket. Annyi biztos, hogy itt legalább mindenki látja, hogy egy gömbről van szó, nem lehet vitatkoni, hogy szerintem zsiráf, te pedig David Bowie-t látod benne.

MyModernMet

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top