Szabadidő

Ismét repülhet a Mikulás, megvan az engedély

Kanadában sikeresen megújította pilótaengedélyét a Mikulás: átment az írásbeli teszten, a látásvizsgálaton, bár a vércukorszintje kicsit magas volt, de ez érthető.

Örömmel és megnyugtatásként tudatta világgal a kanadai közlekedési minisztérium, hogy a Mikulás sikeresen megújította pilótaengedélyét, így nincs semmi akadálya annak, hogy holnap útra keljen. Minderről Twitter-oldalán számolt be a minisztérium, ahol egy videót is közzétettek.

“Mikulás, jó hírem van számodra, ismét kiválóan teljesítetted a pilótavizsgádat, így átadom az engedélyt – mondja Marc Garneau miniszter, korábbi űrhajós a Télapónak. – Egészsége kiváló. Vércukorszintje egy kicsit magas, de engedélyt kap az indulásra” – teszi még hozzá Garneau, amit a Télapó nevetve nyugtáz. Végül azzal a jó tanáccsal engedte útjára a vén jótevőt, hogy ne használja a mobilját repülés közben, és ne is sms-ezzen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top