Szabadidő

Megható: pulóvert ajándékozott a kóbor kutyának a kisfiú, akinek még cipője sincs

A egész világ szemébe könnyeket csalt a kép, amin egy pakisztáni mezítlábas kisfiú és egy pulóvert viselő kóbor kutya látható.

 A szívmelengető jelenetet egy szabadúszó filmes, Mohammed Belaal Imran kapta lencsevégre, amikor a pakisztáni Karacsi utcáin forgatott. Először csak a pulcsis kóbor kutya ragadta meg a figyelmét, aztán bejött a képbe a mezítlábas, koldus kisfiú is, aki a kutyát szólítgatta. 

Megható: pulóvert ajándékozott a kóbor kutyának a kisfiú, akinek még cipője sincs

 A környéken a hasonló sorsú gyerekek látványa nem ritkaság, hiszen sokan élnek és dolgoznak az utcákon. Ám egy pulcsis kóbor kutya már annál különlegesebb, így a filmest nem is hagyta nyugodni a kíváncsiság. Odament a kutyával játszadozó kisfiúhoz, aki elmesélte, hogy azért adta a pulcsiját a kutyának, mert elég hidegre fordult az idő. Mindezt hatalmas mosollyal az arcán, úgy, hogy neki még cipőre sem futja.

A kép bejárta a közösségi oldalakat, és már több százan dolgoznak rajta, hogy megkeressék a jószívű kisfiút, és meghálálják a csodás tettét. 

TheDodo

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top