Szabadidő

Star Wars: cáfolják Leia hercegnő feltámasztásának hírét

Pletykaáradat indult el azóta, hogy a Zsivány egyes Star Wars-filmben néhány képkocka erejéig megjelent Leia hercegnő alakja. A karácsonykor elhunyt Carrie Fisher feltámasztásáról szóló híreket az alkotók máris cáfolták.

A Lucasfilm a hétvégén úgy nyilatkozott, nem tervezi digitálisan életre kelteni Carrie Fisher korábbi játéka alapján Leia hercegnőt. A filmsorozat producerei közleményben cáfolták az utóbbi idő szóbeszédét, mely szerint a Star Wars IX. részében a hercegnő CGI-verzióban jelenik meg a filmvásznon.

A pletykák a színésznő váratlan halála után kaptak lábra. Carrie Fisher ugyanis a Star Wars – Az ébredő Erő című részben Leia hercegnőként tért vissza a filmvászonra, a Disney stúdió a színésznő halálát követően pedig már közölte, hogy a 2017-ben a mozikba kerülő VIII. részhez forgatott jelenetek elkészültek. Az eredeti forgatókönyvben ugyanakkor az új Star Wars-trilógia 2019-ben bemutatásra kerülő utolsó részében is fontos szerepet szántak a színésznőnek.

“Rendes esetben nem reagálunk a rajongók vagy a sajtó spekulációira, de most egy olyan pletyka látott napvilágot, amelyet szeretnénk a helyére tenni. Biztosítani akarjuk rajongóinkat, hogy a Lucasfilm nem tervezi a Leia Organa hercegnőt játszó Carrie Fisher alakításának digitális létrehozását” – fogalmazott a stúdió.

A pletykák azért is indulhattak hódító útjukra, mert a decemberben bemutatott Zsivány Egyes című filmben Carrie Fisher a CGI-technológia segítségével jelent meg néhány pillanatra a filmvásznon a fiatal Leia hercegnőként, és ezzel a módszerrel idézték fel a Moff Tarkint alakító néhai Peter Cushing játékát is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top