Szabadidő

Szarvascsorda rohant át a vonat előtt – videó

Egészen döbbenetes és szó szerint lélegzetelállító videót készített a száguldó vonat mozdonyvezetője. Szarvasok rohantak át előtte a vasúti síneken. A képeket látva elgondolkodtató, milyen váratlan helyzetekkel küzdenek nap mint nap a vonatok vezetői.

A döbbenetes és szinte már félelmet keltő videót a mozdony vezetője készítette. Szarvasok rohannak át a vasúti síneken a száguldó vonat előtt. A mozdonyvezető azonnal behúzta a féket, mégis pillanatok alatt megérkezik az állatokhoz. A Nyugat.hu magazinnak eljuttatott felvételt nézve szinte meghűl az ember ereiben a vér.

Ahogyan a felvételt készítő férfi forgalmaz: “Ezt a videót a mai nap reggelén készítettem Egyházasrádoc és Ják között. Remélem, ezzel a videóval meg tudom mutatni az embereknek a mozdonyvezető hivatást egy másik perspektívából is.”

Szilárd Bertalan rendkívül érzékletes címet adott videójának. A Szarvasok vagy szarvassokk! igencsak jól érzékelteti azt a pillanatnyi érzelmet, amit a készítő tapasztalhatott a rohanó szarvasok láttán. És hogy végül szerencsésen oldódott meg a váratlan helyzet, egészen biztosan a mozdonyvezető lélekjelenlétének és figyelmének köszönhető.

Szarvasok rohannak át a száguldó vonat előtt 

Egyházasdaróc és Ják között rohantak át a síneken a szarvasok

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top