Szabadidő

Ezekért a Duna-parti képekért őrül meg most Budapest

A hó, a jég, a hideg és az lucsok sem veheti el kedvét a budapestieknek attól, hogy kimenjenek egy látványos és gyönyörű fotót készíteni a Dunáról. Ez pedig most egy különleges oknak köszönhető. Nézzétek csak!

“Olyan képeket készíthetsz most a Margitszigeten, mintha a jeges Duna közepén állnál” – sorra kerülnek fel ezek a posztok a Facebookra.  A jelenség titka egyébként annyi, hogy az alacsony vízállás miatt a Margitsziget déli csücske megnőtt. A Margit híd középső hídpillérénél fekvő, általában víz alatt lévő része pedig száraz lábbal megkerülhető és csodaszép fotókat lehet készíteni.

Ezért a Dunai-parti képekért őrül meg most Budapest

Egyik kolléganőnk is kinézett a Margitszigetre reggel és kipróbálta, hogyan és milyen körülmények között lehet elkészíteni a pazar fotókat. “Oldalt le kell menni a lépcsőkön, de nagyon kell figyelni, mert csakis oda szabad lépni, ahol látszódnak a kövek és a föld. Most ráadásul csúszik is, szóval tényleg mindenkit óvatosságra intek.”

Ezért a Dunai-parti képekért őrül meg most Budapest

“Reggel külön szép volt a hely a köd miatt. Ráadásul akkor senki nem volt kint, inkább délután járnak ide fotózni az emberek. Mi is az Instagramon láttuk az ötletet, na meg persze a lábnyomokat a hóban. Igazából azért különleges, mert olyan, mintha a semmi, vagyis a Duna közepén állnál.”

Ezekért a Duna-parti képekért őrül meg most Budapest

Hasonló képek a Dunáról  az Instán

#margithid #budapest #duna #mik

Andras Nagy (@nagyandris_) által közzétett fénykép,

Jegesturizmo #margithid #mik #bnwhungary #blackandwhite #blackandwhitephotography

Bogi Juhász (@boogeephoto) által közzétett fénykép,

????: @szeminator_ ❤️

@lillalesznyak által közzétett fénykép,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top