Szabadidő

Azonnal mém lett a Trump kinyújtott kezére megvetően pillantó kanadai elnökből

Vannak, akik nem tudják véka alá rejteni a valódi érzelmeiket – az arckifejezésük mindent elárul. Kanada miniszterelnökéről, Justin Trudeauról most bebizonyosodott, hogy ami a szívén, az az arcán!

Ha te sem vagy olyan ember, akinek sikerült volna elsajátítania a pókerarc művészetét, ne aggódj: még egy olyan diplomáciai hatalmasság sem tudja minden helyzetben véka alá rejteni valódi véleményét, mint a kanadai miniszterelnök! Donald Trump kinyújtott keze láttán például egyértelműen leolvashatók az arcáról érzelmei.

Justin Trudeau hétfőn látogatta meg az újdonsült amerikai elnököt a Fehér Házban, és bár a találkozó zökkenőmentesre sikerült, a szemfüles netezőknek sikerült megtalálniuk azt a tizedmásodpercnyi kínos pillanatot, amiből mémet csinálhatnak. 

Valójában ez történt:

via GIPHY

 Az internet mégis csupán ennyire emlékszik:

Azonnal mém lett a Trump kinyújtott kezére megvetően pillantó kanadai elnökből

Akárhogy is, Justin Trudeau reakciója aranyat ér! És hogy mi járt valójában a fejében, azt mindenkinek a fantáziájára bízzuk.

Mashable

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top