Szabadidő

80 új lénnyel bővült a Pokémon Go

A népszerű mobiljáték tavaly tarolta le a világot, most pedig a rajongók legnagyobb örömére újabb szörnyecskékre lehet vadászni.

Tavaly decemberben már megkezdődött a játékosok hergelése, amikor először csak a Pokémonok bébiváltozatait mutatták be, azonban a hatalmas érdeklődés miatt most már a digitális lények második generációját is szabadjára engedte a játékot fejlesztő Niantic.

Az új szörnyek még nem elérhetőek a Pokémon Góban, azonban a cég közleménye szerint a mostani hét végéig kell csak várnia a rajongóknak. A Mashable szerkesztői felhívták a figyelmet, hogy a beígért 80 lény közül nyolc már most is elérhető a játékban (a hét bébiverzió, illetve a Togetic nevű szörnyecske).

A játékban elérhető gyümölcs mellett két további finomsággal bővül a felhasználók arzenálja is, amelyekkel magukhoz édesgethetik a digitális lényeket. A játékosok emellett saját avatarjaikat is felcicomázhatják a frissített verzióban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top