Szabadidő

Márciusban jön az Igazából szerelem folytatása

Március végén folytatódik az Igazából szerelem. Igaz, ez az újabb történet valamivel rövidebb lesz, mint az első volt, és a tévék képernyőjére kerül. Ettől függetlenül a világsztárok pontosan ugyanúgy szerepet kapnak az új filmben.

Folytatódik az egyik legvidámabb, legromantikusabb és legnépszerűbb történet. A 2003-as Igazából szerelem című film folytatását március 24-én tűzi képernyőre a BBC. Az új filmmel a rajongók kérését is teljesítik az alkotók. A folytatást tehát a mozikban nézhetitek meg, tévéfilmet készítettek belőle, mely így valamivel rövidebbre sikeredett, mint a mozifilm. Ennek ellenére épp oly szórakoztatónak ígérkezik, mint az első történet.

A folytatásban ismét láthatjuk a sztárokat, újra szerepet kapott Hugh Grant, akit a karácsonnyal ki lehet kergetni a világból, Martine McCutcheon, Keira Knightley, Andrew Lincoln, Colin Firth, Lucia Moniz, Liam Neeson, Thomas Brodie-Sangster, Olivia Olson, Bill Nighy, Marcus Brigstocke, Rowan Atkinson. Kimarad ugyanakkor Emma Thompson, aki a tavaly januárban meghalt Alan Rickman feleségét alakította.

És hogy miről szól majd a 14 évvel később készült Igazából szerelem? Hamarosan kiderül, mint ahogyan az is, mi történt az elmúlt években a szereplőkkel. Szuper romantikus és vidám lesz, épp úgy, mint az első volt.

Jön az Igazából szerelem folytatása

(The Guardian)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top