nlc.hu
Szabadidő
Márciusban jön az Igazából szerelem folytatása

Márciusban jön az Igazából szerelem folytatása

Március végén folytatódik az Igazából szerelem. Igaz, ez az újabb történet valamivel rövidebb lesz, mint az első volt, és a tévék képernyőjére kerül. Ettől függetlenül a világsztárok pontosan ugyanúgy szerepet kapnak az új filmben.

Folytatódik az egyik legvidámabb, legromantikusabb és legnépszerűbb történet. A 2003-as Igazából szerelem című film folytatását március 24-én tűzi képernyőre a BBC. Az új filmmel a rajongók kérését is teljesítik az alkotók. A folytatást tehát a mozikban nézhetitek meg, tévéfilmet készítettek belőle, mely így valamivel rövidebbre sikeredett, mint a mozifilm. Ennek ellenére épp oly szórakoztatónak ígérkezik, mint az első történet.

A folytatásban ismét láthatjuk a sztárokat, újra szerepet kapott Hugh Grant, akit a karácsonnyal ki lehet kergetni a világból, Martine McCutcheon, Keira Knightley, Andrew Lincoln, Colin Firth, Lucia Moniz, Liam Neeson, Thomas Brodie-Sangster, Olivia Olson, Bill Nighy, Marcus Brigstocke, Rowan Atkinson. Kimarad ugyanakkor Emma Thompson, aki a tavaly januárban meghalt Alan Rickman feleségét alakította.

És hogy miről szól majd a 14 évvel később készült Igazából szerelem? Hamarosan kiderül, mint ahogyan az is, mi történt az elmúlt években a szereplőkkel. Szuper romantikus és vidám lesz, épp úgy, mint az első volt.

Jön az Igazából szerelem folytatása

(The Guardian)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top