Szabadidő

Így nassolnak éjszaka a Velencei-tó vidrái – videó

Káprázatos videó a Velencei-tó egyik vidrájáról. Az éjszakai felvételekből az is kiderült, bizony a vidrák is imádnak éjjel lakmározni.

A videót Simon György készítette, és osztotta meg a Facebookon. Ámulatba ejtő, hogy jég, fagy, hó és hideg ellenére a vidrák nem pihennek télen sem. A Velencei-tó cuki állatáról az éjszakai videó azt is kiderítette, bizony ő is szívesen nassol.

A káprázatos filmben a vidra alámerül a jeges vízbe, aztán egy megtermett hallal bukkan elő, és már indul is az éjjeli lakmározás. Aztán amikor elfogy a mennyei nassolnivaló, ismét be a vízbe…, mert enni kell, a hidegben ugyanis jobban fogy a kalória is. A falatok pedig jó hangosan harsognak a fogak alatt, a csámcsogás is olyan egészen vidrás. Simon György posztjában nem véletlenül írja a csámcsogásra, hogy náluk otthon a család szállóigéje, “úgy eszel, mint egy vidra“…

A különleges videó elkészítéséhez Simon György a kamerát a vidrák lakhelyére rejtette, így ismerhetjük meg a vidrák titkos éjszakai életét. Csodás, és óriási lájk a részünkről is.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top