nlc.hu
Szabadidő
Napfényben is fürdőzik Kapás Boglárka

Napfényben is fürdőzik Kapás Boglárka

Kapás Boglárka nemcsak az úszómedencében fürdőzik, ezúttal Florida napfényében teszi ezt. Olimpiai bronzérmes úszónőnk mégsem csak nyaralni utazott Amerikába, úszótáborban rója a hosszakat, közben pedig élvezi a napsütést. A februári ködben kicsit azért irigyeljük.

Az amerikai Fort Lauderdale-ben gyűri a kilométereket Kapás Boglárka. Olimpiai bronzérmes úszónk két hete a napfényes Floridában edzőtáborozik, közben pedig élvezi a napsütést.

Bogi Gyurta Gergellyel és edzőikkel, Kovácshegyi Ferenccel és Virth Balázzsal utazott az amerikai edzőtáborba, ahol annak ellenére, hogy folyamatosan fülig ér a szája, keményen dolgozik. Az NSO kérdésére mondta el, “kemény a munka, vitathatatlan, de már az is előfordult, hogy a feladatok alatt és közben is mosolyogtam. Annyira szeretek itt lenni, olyan szép az idő, hogy óhatatlanul meghozta a jókedvet is, bár rám otthon is jellemző a mosolygás”.

Kapás Boglárka már a júliusi budapesti vizes világbajnokságra készül. A hazai vébé gondolata még inkább inspirálja a felkészülésben. És ahogyan mondta, “tavaly is megtettem mindent a sikerért, az idén is így lesz”. És ebben csöppet sem kételkedünk.

Kapás Bogi a floridai napfényben fürdőzik 

És keményen edz Gyurta Gergellyel

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top