Szabadidő

Dirty Dancing – Itt az új Piszkos tánc plakátja

Megjelent az első plakát az új Dirty Dancing-feldolgozásra. A Piszkos tánc 2017-es feldolgozásában (vigyázat NEM folytatásról van szó!), Abigail Breslin és Colt Prattes lesznek a főszereplők. Az Egyesült Államokban pedig az ABC tűzi majd műsorra idén májusban, kereken 30 évvel az eredeti Dirty Dancing bemutatója után.

Az új Dirty Dancing szereposztása elég biztató. A 20 éves Abigail Breslint nem kell már bemutatni a közönségnek. Szerepelt a Jelekben, A család kicsi kincsében (ezért Oscar-díjra is jelölték (!) – a szerk.), a Scream Queens: Gyilkos történet sorozatban és a Szilveszter éjjel moziban. Baby hiú nővérét, Lisát, a Modern családból ismert Sarah Hyland alakítja, míg a Johnnyra rámozduló Vivian Pressmant a Rém rendes család Peggyje, vagyis Katey Sagal. De feltűnik a tévéfilmben a Will és Grace sztárja, Debra Messing, az énekesnő Nicole Scherzinger is.

A Dorty Dancing 2017-es plakátja
A Dorty Dancing 2017-es plakátja

A Johnny Castle-t alakító Colt Prattesről eddig keveset, vagy inkább semmit nem hallhatott a magyar közönség. 2011-ben szerepelt egy sorozatban, előtte pedig egy epizódban feltűnt a Mercy angyalaiban. Viszont táncosként láthattuk a 2012-es Grammy-gálán, a 2012-es American Music Awardson és Pink 2013-as turnéjáról készült koncertfilmben.

“Ez volt a legvarázslatosabb munkával kapcsolatos élményem. Mindenki hihetetlenül játszott a forgatások alatt. Azt hiszem, a nézők érezni fogják, mennyire összekovácsolódott a stábunk, hogy szívünket-lelkünket beletettük a Dirty Dancing-remake-be. Debra Messing játssza az anyukámat a filmben, és bár sok hónap eltelt a forgatás óta, mégis a mai napig, naponta beszélünk telefonon” – nyilatkozta Beslin az Out magazinnak.

Az 1987-es film plakátja.
Az 1987-es film plakátja

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top