Szabadidő

Répákat tett az aranyhalak helyére az ördögi testvér

Nővére aranyhaltartói megbízhatóságát akarta tesztelni a testvér, aki bébirépákkal helyettesítette az akváriumban úszkáló halakat. A nővér csúfosan megbukott...

Oké, az aranyhalak nem túl izgalmas állatok, és tény, hogy nem ellenőrizgetjük naponta aktuális kedélyállapotukat. Valakinek annyira érdektelenek, hogy azt sem vette észre, hogy két mozdulatlan bébirépa került a helyükre.

Az ördögi terv ötletgazdája egy Samuel Annis nevű srác, aki puszta antropológiai érdeklődésből arra volt kíváncsi, mikor veszi észre testvére, hogy halai helyére zöldségek kerülnek – ez persze valahol arról is árulkodik, mennyire megbízható aranyhaltartó. Hát nem túl megbízható.

Répákat tett az aranyhalak helyére az ördögi testvér 

A kísérlet összesen négy napig tartott – ezalatt egyébként Annis nővére meg is etette haleledellel a répákat. Megijedni nem kell, az aranyhalak a teljes tréfa ideje alatt biztonságban volt Annis saját (és egyébként sokkal jobban felszerelt) akváriumában.

 

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top