Szabadidő

Itt a tündéri Lengemesék előzetese

Berg Judit népszerű mesesorozata alapján mesefilmet készítettek. Az áprilisban a mozikba kerülő Lengemesék előzetesét az NLCafén máris megnézhetitek.

Berg Judit első meséit lányának, Lillának találta ki. Aztán két másik kislánynak és egy kisfiúnak adott életet. Az anyaság közben pedig rájött, ő a meseírásra született. A Lengemeséket is elsősorban gyermekei ihlették.

Berg Juditnak számos kötete jelent meg a Hisztimeséktől kezdve a századszorra sem unalmas Rumini-sorozaton át Galléros Fecóig. A Lengemesék sorozat pedig olyan sikert aratott, hogy a zöld hajú gyerekek történetéből máris animációs filmet készítettek. Amikor pedig bebarnul a hajuk, akkor avatják őrzővé őket. Addig viszont számtalan kalandon át vezet a bájos szereplők útja. 

A kicsiknek és nagyoknak egyaránt tartalmas szórakozást ígérő mesefilm április 27-én kerül a mozikba. Addig pedig íme a Lengemesék előzetese.

Nézzétek meg a Lengemesék előzetesét

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top