Szabadidő

Még mindig hangosak a reklámok, bírságolt a médiatanács

Hangosak a reklámok a Story5-ön, a 4-es csatornán és a Galaxy Tv-n, ezért azok médiaszolgáltatóját több mint félmillió forintos bírsággal sújtotta a Nemzeti Média- és Hírközlési hatóság (NMHH) Médiatanácsa.

Túl hangosak voltak a reklámok az elmúlt negyed évben a Story5-ön, a 4-es csatornán és a Galaxy Tv-n, ezért az NMHH Médiatanácsa összesen 570 ezer forintos bírsággal sújtotta a Digital Media and Communications Zrt.-t – mint a csatornák médiaszolgáltatóját.

Persze nemcsak büntet, hanem támogat is az NMHH. Például a Neumann János-pályázat második fordulójában támogatnak hét online műsorszámot, illetve sorozatot, amiből kettő határon kívüli alkotók munkája. Ezekre az alkotásokra összesen 6,95 millió forint támogatást szavazott meg a testület. 

Októberben Nemzetközi Tudományos Filmfesztivál lesz Szolnokon, amit szintén támogat a Médiatanács. A fesztivál költségeire 2,8 millió forintot ajánl fel, míg a fesztiváldíjakra 2,5 millió forintot. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top