Szabadidő

Tudjuk, hol ebédelsz jövő héten!

Már csak hármat kell aludni, és indul az Országos Étterem Hét, amikor felső kategóriás éttermek kedvezményes áron kínálják fogásaikat. Asztalt foglalni csak online lehet.

Hétfőtől vasárnapig kedvezményes áron kínálja menüsorait Magyarország 120 közép- és felsőkategóriás étterme. Az Országos Étterem Héten egy normál menüsor 3300 forintba kerül majd, a prémium ételek pedig 4900 forintért lesznek elérhetők az akcióban elérhető 120 étterem bármelyikében, előzetes asztalfoglalás után. 

Az éttermek helykínálata véges, a foglalások kizárólag a www.etteremhet.hu oldalon adhatók le, az érvényes asztalfoglalásról a kiválasztott étterem a vendégek e-mail-címére küld értesítést. A kínálat széles körű: a magyaros ízektől a francia konyháig terjed a paletta, de idén sem maradhatnak ki az olasz és a japán konyha különlegességei, valamint a mexikói konyha fortélyai sem. 

A DiningCity.com által szervezett program ötlete New Yorkból indult, és Belgium, Luxemburg, Ausztria, Olaszország, Kína és Szingapúr után 2011 óta Magyarországon évente kétszer is megszervezik. A legutóbbi alkalommal, ősszel több mint 25 ezren látogattak el a részt vevő éttermek valamelyikébe.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top