Szabadidő

Depiendet hirdet a Sugarloaf

A Sugarloaf Depiend című vadonatúj dalával azonnal száműzhetitek a rosszkedvet, sőt pillanatok alatt fergeteges Halloween-parti kellős közepébe csöppenhettek. Nézzétek meg máris a videót.

Gondoltátok volna, a Sugarloaf zenekar idén már 22 éves? Persze nem emiatt száműzik vadonatúj videójukban a rosszkedvet és a letargiát. A Depiend című dal zenéjét Tóth Szabi szerezte, a szöveget pedig Szabi Lombos Mártonnal közösen álmodta meg.

“Mindannyiunk életében előfordulnak olyan életszakaszok, amikor levertnek, már-már depressziósnak érezzük magunkat – főleg így a tél vége táján. Vágyunk rá, hogy valaki kimozdítson ebből a helyzetből. Megrázzuk magunkat, és csináljuk az igazi feladatunkat ahelyett, hogy a sötét szoba magányában kuksolva sebeinket nyaldosnánk. Pontosan erről az állapotról szól a Depiend” – árulta el Tóth Szabi.

A vadonatúj dal klipjében álomszerű, szürreális világot gondolt ki a Sugarloaf. Vérbeli Halloween-partin érezhetitek magatokat, talán nem is véletlen, hogy a fantáziadús videó az év legjobbja is lehet.

Nézzétek meg most, és döntsétek el.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top