Szabadidő

Rita Ora, Wiz Khalifa is jön a Szigetre

Augusztus 9. és 16. között rendezik az idei Sziget Fesztivált. A fellépők névsora máris szépen alakul. Már az is biztos, jön Rita Ora és Wiz Khalifa is.

Még öt hónap választ el a 2017-es Sziget Fesztiváltól, máris egyre több szupersztár jelezte vissza részvételét. A Sziget fellépőinek listája újabb kilenc névvel bővült.

Ők biztosan fellépnek a 2017-es Sziget Fesztiválon

Érkezik az új lemezén dolgozó rappernagyágyú, Wiz Khalifa, akinek a három éve meghalt Paul Walker emlékére írt See You Again című dala a világon az egyik legsikeresebb, a videómegosztón a második legnézettebb, 2,5 milliárd megtekintéssel.

Fellép a Szigeten a huszonéves londoni énekesnő-színésznő Rita Ora, az indie-rock vonalat a szigetország két aktuális kedvence, a The Vaccines és a The Courteeners képviseli majd, a dalszerző-énekesek közül a Too Close című dalával befutott Alex Clare érkezik.

Az elektronikus zenei felhozatalt a Grammy-díjas holland DJ-producer legenda, Paul van Dyk erősíti, a szintén holland Bassjackers és a trance nagymestere, a Dimension, míg a feltörekvő új kedvencek közül a francia Her is látható lesz augusztusban.

Wiz Khalifa is fellép az idei Szigeten

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top