Szabadidő

Remek programok március harmadik hétvégéjére

Végre itt a hétvége! Nézzük, mit lehet csinálni, hova érdemes kimozdulni. Izgalmasabbnál izgalmasabb programokat gyűjtöttünk nektek össze.

VinCE Budapest Wine Show 2017

Időpont: március 17. 8:00–március 19. 20:00

Helyszín: Corinthia Hotel Budapest

A rendezvényen 160 kiállító több mint 1000 bort mutat be, magyar és szomszédos országbeliek, illetve néhány távolabbi borászat is kóstoltatja borait. A borászok és a borok iránt érdeklődők számára kihagyhatatlan program.

11. Fitnesznap

Időpont: március 18., 8:00–17:00

Helyszín: Dózsa György út 1., Budapest, 1146

Március 18-án tizenegyedik alkalommal mozoghatsz a nagy  tavaszi fitneszrendezvényen, ahol egy egész napon át  12.000 négyzetméteren 12 színpad, 70 edzéstípus, 150 fellépő, a legújabb trendek és stílusok várnak rád. Fitneszrajongóknak kötelező. Remek tavaszköszöntő lesz. A mozgás mellett a helyes táplálkozásról is szó esik majd.

Bach Mindenkinek

Időpont: március 17-19

Helyszín: Budapest

Idén harmadszorra rendezik meg Sebastian Bach születésnapja alkalmából a Bach Mindenkinek programsorozatot. Koncertek tartanak szerte Budapesten, aluljárókban, tereken, templomokban. igazán hangulatosnak ígérkezik. A pontos helyszínekről a Bach Fesztivál honlapján tájékozódhatsz.

Mystery Gang Festival: I. Rockabilly Bang!

Időpont: március 17. 19:00-22:30

Helyszín: A38 Hajó

Fergeteges Mystery Gang party koncerttel, vendégbandákkal, pin up lányokkal vidám charme-os őrülettel. Légy részese te is egy este erejéig  a hamisítatlan rockabilly hangulatnak és életérzésnek. Remek péntek esti program.

Thália Humorfesztivál

Időpont: március 17-19.

Helyszín: Thália Színház

Az 5. Thália Humorfesztivál idén három napon át várja előadásokkal a közönséget. A nagyszínpadon a Thália Színház saját produkciója, Martin McDonagh A nagy kézrablás című fekete komédiája, Radnai Márk rendezése mellett két vidéki előadás látható, a kecskeméti Katona József Színháztól Ray Cooney Család ellen nincs orvosság című komédiája Szerednyey Béla rendezésében, és a székesfehérvári Vörösmarty Színház zenés vígjátéka, az Anconai szerelmesek című Lendvai Zoltán rendezés. A stúdiószínpad előadásai is ígéretes hétvégi programnak ígérkeznek.

Remek programok március harmadik hétvégéjére

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top