Szabadidő

Megvan Zoltán Erika koncertjének új időpontja

Már tudni, mikor pótolják a március 11-én elmaradt Zoltán Erika-koncertet. Íme a részletek és minden fontos információ. Sőt, azt is tudni lehet, nagyobb helyen rendezik a koncertet, ezért az eseményre korlátozott számban ismét árusítanak jegyeket.

Most már biztosan tudni, hogy a március 11-én elmaradt koncertet április 8-án rendezik meg budapesti BOK (korábban Syma) Csarnokban. Zoltán Erika rajongóinak tehát alig egy hónapot kell várniuk, hogy láthassák és hallhassák kedvencüket.

Zoltán Erika rendkívül boldog, hogy ilyen gyorsan sikerült új időpontot találni. “Köszönöm a zenész és táncos kollégáknak a rugalmasságot, a közönségnek a türelmet! Bízom benne, hogy mindenkinek megfelelő április 8-a. Kettőzött erővel készülünk erre a napra.”

Zoltán Erika pályafutásának 30. évfordulóját ünnepli a nagyszabású koncerttel, amelyen vendégként színpadra lép Vastag Csaba, Lola, Bardóczi Gyula és Robby D is. A Sláger FM hírei szerint az új időpontban nagyobb csarnokban lép fel Zoltán Erika és csapata, ezért az eredetileg telt házas koncertre most újabb jegyeket bocsátottak ki. Korlátozott számban ugyan, de még vásárolhattok belépőket a Ticketpro elérhetőségein pénteken déltől.

A március 11-re megváltott jegyekkel érkezőknek pedig ajándékkal kedveskednek. Zoltán Erika CD-t kapnak, ha azt korábban még nem vették át.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top