Szabadidő

Durva lehűlés jön vasárnap

Pénteken és szombaton még a maihoz hasonló, szép tavaszi időnk lesz, viszont vasárnap tíz fokkal visszaesik a hőmérséklet.

Még két napig élvezhetjük a csodálatos tavaszi időjárást, viszont vasárnap már hideg idő, szél és eső várható. A gyors lehűlés már pénteken érezteti hatását, amikor a kezdeti napsütés után ország északkeleti harmadán felhősebb lesz az ég, és ott elszórtan zápor, néhol zivatar is előfordulhat. A szél északira, északkeletire fordul, és estétől az Alföld egyes részein viharossá fokozódik. Napközben 16-23 fokig melegszik a levegő, míg éjjel 3-10 fok közé hűl. 

Durva lehűlés jön vasárnap
Pénteki maximumok – Forrás: kiderul.hu

Csapadékmentes szombatunk lesz változóan felhős ég mellett. A Dunántúlon kevesebb lesz a napsütés. A leghidegebb órákban 2-8, nappal 14-19 fok lehet.

Vasárnap északon helyenként, délen több helyen várható eső, zápor. Többfelé erős lesz a szél. A minimum-hőmérséklet 1-7 fok között valószínű. A maximumok 8-14 fok között alakulnak – olvasható az előrejelzésben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top