Szabadidő

Kicsi szívek, nagy álmok – Kinder Chocolate promóció

Minden gyermeknek vannak álmai és a Kinder Chocolate nyereményjátéknak köszönhetően most valóra válhat három titkos álom! Lehet az egy nagy családi utazás, egy új gyerekszoba-berendezés, egy kerti játszótér, vagy akár saját lovon lovaglás – semmilyen megkötés nincs, a megvalósítást pedig Önre bízzuk 1 millió forint értékben.

Szeretné, hogy gyermeke álma is valóra váljon? Ehhez nem kell mást tennie, mint vásárolni legalább 2 promóciós csomagolású, 100 grammos Kinder Chocolate terméket, és a csomagolásokban lévő kódokat, regisztrációt követően, feltölteni a promóció weboldalára.

Kicsi szívek, nagy álmok – Kinder Chocolate promóció

A nyereményjáték során a 3 fődíj mellett Kinder ajándékcsomagot is nyerhetnek a játékosok, hetente 2 – a játék teljes ideje alatt 16 – Kinder termékekből álló, egyenként 5000 Ft értékű édességcsomag várja gazdáját.

Tudjuk, hogy a gyermekek szeretnek rajzolni. Kérje meg Ön is gyermekét, hogy rajzolja le, mire vágyik leginkább! A nyereményjáték során 3 kategóriában várjuk a gyermekrajzokat, ahol a kis művészek bemutathatják, hol szeretnének élni, mit próbálnának ki szívesen, vagy hová szeretnének eljutni. A rajzok megtekinthetőek a promóció weboldalán a Galériában. A kódok mellett rajzot is feltöltő játékosok között hetente 3, a játék teljes időtartama alatt összesen 24 Kinder ajándékcsomagot sorsolunk ki.

Minden játékos, aki kódokat tölt fel, azonnali ajándék makettre is jogosult, amelyet a weboldalról tölthet le. A maketteket kiszínezve, kivágva és összeragasztva különleges 3 dimenziós világ varázsolható a gyermekek számára, fantáziájuk segítségével pedig egyedi ötleteket valósíthatnak meg. A kész makettről készült fotó is feltölthető a rajzok közé a Galériába.

A promóció időtartama: 2017. március 1. – április 25. További információk és a részletes játékszabályzat elérhetők a kinder.hu weboldal Nyereményjátékok menüponton keresztül, illetve a kicsisziveknagyalmok.hu weboldalon.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top