Szabadidő

2 hidat is mosnak Budapesten a hétvégén – dugókra számítsatok

Két hidat mosnak Budapesten ezen a hétvégén. Szombaton és vasárnap szinte egész nap forgalomkorlátozásra és az ezzel együtt járó dugókra kell számítani a hidakon és azok környékén.

A Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. a tavaszi nagytakarítás jegyében újabb két hidat mos le, és tisztít meg Budapesten. Legutóbb, két héttel ezelőtt az Erzsébet hídon okozott dugót a hídmosási munka.

Szombaton a Margit híd kerül sorra, ezért egy-egy forgalmi sávot a munka idejére, reggel fél 7 és délután fél 4 között lezárnak. A környéken szinte biztosan forgalmi dugó alakul ki szombaton. Vasárnap a Petőfi hidat tisztítják meg, és épp mint szombaton, vasárnap is reggel fél 7-kor kezdődik a korlátozás, amely a munka befejeztéig, fél 4-ig tart.

A munkát a Margit híd és a Petőfi híd északi oldalán kezdik, és a másik oldalán fejezik be. A Közterület-fenntartó vállalat mindenkit arra kér, hogy a hídmosási munkák idején a megszokotthoz képest óvatosabban közlekedjenek a hidakon.

Szombaton a Margit hidat mossák le

Vasárnap a Petőfi híd környékén szaladhattok a dugóba

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top