Szabadidő

“Állati” falfestést vagy állatkerti kirándulást nyerhetnek az ovik a Boomerang csatorna és a DIGI közös pályázatán

Melyik gyerek ne vágyna kisállatokra, akár otthon, az óvodában, vagy szeretne olyan oviba járni, amelyet meseszép, állatos falfestmények díszítenek?

A Boomerang csatorna és a DIGI a Mosolyfestők Alapítvány csapatának bevonásával vállalja, hogy a nyertes óvoda egy választott közösségi terét mesés-állatosra festi, mivel egy kifestett, állatokkal tarkított szobában a kicsik  sokkal hatékonyabban tudnak alkotni, tanulni vagy játszani.

A Boomerang csatorna napi 24 órában kínálja a legjobb szórakoztató, klasszikus és kortárs animációs sorozatokat, elsősorban 4-7 éves korosztály és szüleik számára. A csatorna izgalmas elegye a könnyed, klasszikus családi kedvenceknek, mint például a Scooby-Doo, a Tom és Jerry Show, a Garfield, a Bolondos dallamok és a legújabb alkotásoknak, mint amilyen a Dzsungelriportok, a Grizzy és a lemmingek vagy az Én és a lovagom.

A fődíj mellett a második legjobb alkotás állatkerti kirándulást nyer, a harmadik pedig boomerangos ajándékcsomagokat. A pályázatra bármely magyarországi óvoda és/vagy óvodai csoport nevében jelentkezhet óvodapedagógus vagy akár szülő is. A feladat, hogy a gyermekek közösen készítsenek egy rajzot, festményt, kollázst,  montázst, mozaikképet vagy bármilyen más alkotást, a lényeg, hogy megmutassák rajta, hogyan képzelik el Állati Óvodájukat. Az elkészült alkotásokról a fényképet legkésőbb 2017. április 30., vasárnap éjfélig kell feltölteni a DIGI weboldalára: www.digi.hu/allatiovoda. A beérkezett pályaművekre a Facebookon keresztül lehet szavazni április 18. és 30. között. A 10 legtöbb szavazatot kapott alkotás ezután egy szakmai zsűri elé kerül, akik kiválasztják a három nyertes óvodát. A nyertesek május 5-én, a DIGI facebook oldalán kerülnek kihirdetésre.

 A nyeremény:

  1. helyezett: A Boomerang csatorna és a Mosolyfestők Alapítvány csapata megszépíti, kifesti az óvoda/ óvodai csoport egy közösségi terét 350 000 Ft értékben
  2. helyezett: Állatkerti kirándulás 45 000 Ft értékben
  3. helyezett: Boomerang ajándékcsomagok 30 000 Ft értékben

 

Bővebb információ: www.digi.hu/allatiovoda

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top