Szabadidő

Az idei év legjobb áprilisi tréfáját a pornócsászár weboldal eszelte ki

Valószínűleg sokaknak kihagyott egy ütemet a szíve a pornóvideó-megosztó PornHub idei áprilisi tréfájától. Persze csak azoknak, akik pornót néztek.

Valószínűleg a pornófilmeket nézők legrosszabb rémálmát váltotta valóra a PornHub áprilisi tréfájával. A legnagyobb pornóvideó megosztó oldal minden évben előrukkol valamilyen kreatív poénnal, (tavaly például egy nap erejéig a cicik helyett csak kukoricás videókat kínáló CornHub lettek) de az ideitől valószínűleg elég sokan kerültek szívrohamhoz közeli állapotba.

Az idei év legjobb áprilisi tréfáját a pornócsászár weboldal eszelte ki

A PornHub idén egy újfajta funkciót vezetett be – a biztosan sokak által hiányolt automatikus megosztást, mely lényegében azonnal közzé teszi a közösségi médiában (Facebookon, Twitteren stb.) a megtekintett pornóvideót. A felugró ablakban két gombra kattinthatunk: a valószínűleg kevesek által igénybe vett “Thanks Pornhub!” (Köszi Pornhub!) opcióra és a bizonyára annál vehemensebben püfölt “WTF, reverse this now!” (Mi a f*sz, azonnal csináld vissza!) lehetőségre.

Innentől aztán hamar kiderül, hogy az egész csak áprilisi tréfa volt, és az imént megtekintett pornóvideó ügye titokban maradhat, de addigra már biztosan sokak előtt lepergett az életük.

Szép húzás, PornHub! 

 

HighSnobiety

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top