Szabadidő

Munkába állása előtt esküt tett a 13 hetes detektívkutya

Ha elég nagy lesz hozzá, Prince a West York-i Rendőrkapitányságon dolgozik majd, a feladata pedig az lesz, hogy eltűnt személyeket kutasson fel.

Bár még csak 13 hetes, és a jutalomfalat és a játék még jobban érdekli, mint a megoldásra váró bűnügyek sora, Prince felügyelő így is elég érett volt ahhoz, hogy a West York-i Rendőrség legújabb tagjához méltón esküt tegyen. A leendő négylábú detektív még néhány hivatalos papírt is aláírt a ceremónia részeként.

A tüneményes kölyökkutyát a pennsylvaniai rendőrök a The Jimmy Ryce Központtól kapták ajándékba; attól a szervezettől, ami megalapítása óta küzd az erőszakos bűncselekmények megelőzéséért, illetve azok áldozataiért többek között azzal, hogy fajtatiszta kopókat adományoznak a rendfenntartó szervezeteknek.

Mivel Prince még csak 13 hetes, jó néhány hónapba beletelik még, mire valóban munkába állhat, addig viszont kezdetnek az is jó hír, hogy már szobatiszta.

Munkába állása előtt, esküt tett a 13 hetes detektívkutya

Olvass még többet rendőrkutyáról az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top