Szabadidő

Néha azért kisüt a nap is a héten

Változékony időt ígér a hétre a kiderül.hu, az előrejelzés szerint napsütéses felütéssel indul a hét, de érkezik majd az eső és a lehűlés.

Hétfő délután továbbra is gomolyfelhős, de emellett napos marad az idő, csak este alakulhat ki kisebb zápor a Nyugat-Dunántúlon. A felhőzet északnyugat felől éjszaka megnövekszik, szórványosan, eső, zápor is várható, egy-egy zivatar sem kizárt. A hőmérséklet délután 18 és 24, késő este 8 és 15 fok között alakul – írja a kiderül.hu.

Forrás: kiderul.hu
Forrás: kiderul.hu

Kedden már lényegesen kevesebb lesz a napsütés, mint ma volt, az éjszakai felhősödésből reggelre több helyen alakulhat ki  egy-egy zivatar, délután inkább már csak délen és keleten lehet helyenként záporeső. Az élénk északi–északnyugati szél megerősödik, elsősorban az Észak-Dunántúlon viharossá is fokozódhat. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 5 és 11, a legmagasabb nappali hőmérséklet 13 és 19 fok között alakul.  

A hét második felében csütörtöktől számíthatunk átmeneti melegedésre, amit vasárnap újabb lehűlés követ majd.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top