Szabadidő

17 évesen fogadták örökbe kutyájukat – megérte első gyermeküket

Az idős kutyus kivette a részét a gyermekvárásból is: a leendő szülők a segítségével újságolták el az örömhírt szeretteiknek.

Beth és Michael Clark 2015-ben kerültek először a netes magazinok címlapjára, miután a Fort Mead-i állatmenhelyről örökbe fogadták a 17 éves Rockyt. A fiatal pár akkor nemcsak ezzel a rendkívüli gesztussal, de egy külön, erre az alkalomra írt kedves levéllel is belopta magát a netezők szívébe, melyben ez állt:

17 évesen fogadták örökbe kutyájukat – megélte első gyermeküket

Kedves Rocky! Tudom, hogy miután összekötjük az életünket, rád jobban oda kell majd figyelnünk, mint egy másik kutyára. Tudom, hogy lesznek napok, mikor nem jutsz majd el az udvarig, vagy a kertig, és nekem kell utánad takarítanom.

Tudom, hogy lesz majd olyan is, hogy nekünk kell felvinni téged a lépcsőn, mert nem lesz hozzá elég erőd, és hogy megvan rá az esély, hogy elveszíted a látásodat és a hallásodat is. Tudom azt is, hogy egyszer – sajnos a nem túl távoli jövőben – eljön majd a nap, amikor búcsút kell mondanom neked.

Addig viszont te vagy a legnagyszerűbb dolog, ami valaha is történt velünk. Sajnálom, hogy nem találkoztunk már hamarabb, hogy olyan boldog életet adjunk neked, amilyet megérdemelsz, de ígérem, mostantól csodás életed lesz.

17 évesen fogadták örökbe kutyájukat – megélte első gyermeküket

Örökbefogadása után Rocky igazi családtag lett: gond nélkül illeszkedett be fiatal gazdái életébe. Olyannyira, hogy mikor kiderült, Beth várandós, a kutyus segítségével jelentették be az örömhírt szeretteiknek. “Onnantól kezdve, hogy lett egy kis pocakom, Rocky még jobban ragaszkodott hozzám”meséli a fiatal anyuka, majd elárulja, kutyájuk egészsége azután kezdett rohamtempóban romlani, hogy kislányuk megszületett. 

17 évesen fogadták örökbe kutyájukat – megélte első gyermeküket

“Még megérte, hogy hazavigyük Hazelt, de egy napra rá örökre elaludt.” Rocky halálának hírére a családnál jelentkezett az örökbe adó menhely. Megható levélben búcsúztak egykori védencüktől: “Kedves Hazel, apukád és anyukád egy nap biztos mesél majd neked az első kutyádról. Egy nap… el fogják neked mondani, mennyire csodálatos és szeretni való barát volt az első kutyád, még ha az életetek csak rövid időre is keresztezte egymást.”

17 évesen fogadták örökbe kutyájukat – megélte első gyermeküket

Beth és Michael abban bíznak, történetükkel sikerül kedvet csinálni a leendő gazdiknak ahhoz, hogy szavazzanak bizalmat az idős állatoknak is.

Olvass még többet örökbefogadott kutyákról az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top