Szabadidő

Bosszúálló nők fognak össze az egyetlen férfi ellen

Cannes-ban lesz a premierje, hozzánk pedig augusztusban érkezik Sofia Coppola új filmje, amelynek máris itt a remek előzetese. Így ugranak rá a nők Colin Farrell polgárháborús katonára.

A Csábítás egy olyan 1966-os regénynek az adaptációja, amelyet 1971-ben Clint Eastwood főszereplésével már egyszer feldolgoztak, csak akkor az amerikai polgárháború idején egy bentlakásos leányiskolába bezáratott északi katonán volt a fókusz, most pedig a rá vigyázó (?) nőkön lesz. 

Sofia Coppola új filmjében a fogságba ejtett katona (Colin Farrell) megpróbálja belopni magát az ott élő magányos nők szívébe, akik emiatt először egymás ellen fordulnak, majd pedig az érzéseikkel játszó katona ellen forralnak bosszút. 

Ahogy a rendező mondta, ezúttal a nők között működő dinamikán lesz a hangsúly, nem a férfi főszereplőn, úgyhogy biztosak lehetünk benne, hogy a kosztümös dráma nagyon coppolás lesz. A női főszerepekben szintén remek színészek keverik majd a méregitalt: Nicole Kidman az igazgatónőt, Kirsten Dunst az egyik tanárt, Elle Fanning pedig egy diákot alakít. 

Magyarországon augusztus 31-én mutatják be a filmet. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top