Szabadidő

Nem jelentkezett a 7 milliárdos lottónyertes

Februárban valaki elvitte az Eurojackpot mesés nyereményét. A magyar lottónyertes a mai napig nem jelentkezett a 7 milliárd forintos vagyonért.

Februárban egy ma­gyar játékos eltalálta az Eurojackpot 5+2 számát, és elvitte a 7 milliárd forintos főnyereményt. Ekkora összeget Magyarországon még soha senki nem nyert korábban. A lottónyertes ugyanakkor azóta sem jelentkezett az álomnyereményért, pedig arra már csak két hete maradt.

A Bors úgy tudja, a szelvényt nem veszítették el, a Szerencsejáték Zrt. szóvivője szerint pedig ekkora összegről nem szoktak a lottónyertesek csak úgy megfeledkezni. Szóval érthetetlen, miért vár még a nyertes a hatalmas összeg átvételével.

A milliárdos és milliós nyerteseknek egy külön erre a célra fenntartott telefonszámon kell jelentkezniük a pénzért, miután leellenőrizték az igény valódiságát, az illetőt személyes találkozóra hívják. Az egyeztetést követően a Szerencsejáték Zrt-nek 30 nap áll rendelkezésére, hogy a nyereményt átutalja a tulajdonos bankszámlaszámára.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top