Szabadidő

Egy Spice Girls-feldolgozás, amit tuti meg fogsz osztani!

Ezt a feldolgozást mindenkinek hallania kell, aki a 90-es években volt fiatal, volt legalább egy Take That és egy Spice Girls kazettája. Jöhet? Tényleg imádni fogod!

Valamikor az ősidőkben – oké, a 90-es években – sokat pletykáltak arról, hogy Robbie Williams és Geri Halliwell összeszűrte a levet. Mondjuk nem tudjuk, hogy mennyi közös volt bennük azon kívül, hogy Robbie a Take Thatből lépett ki, Geri pedig a Spice Girls bandát hagyta el, hogy szólókarrierbe kezdjen. Az viszont igaz, hogy Mel C és Williams kemény egy hónapig randizgatott. “Tudom, hogy mindig azzal poénkodik, hogy rajtam kívül még Emmával és Gerivel is lefeküdt, de csak szeretett volna” – szurkálódott később a Closer magazin cikkében Mel C. Ennyit a 90-es évekről. Egy Take That és Spice Girls dalra azóta is egész Európa vár, de az csak nem akar bekövetkezni. Vagy mégis?

Emlékeztek meg a Spice Girls 2 become 1 dalára? Erről van szó:

Nos, Emma Bunton már évek óta az egyik legnagyobb brit rádió, a Heart Radio műsorvezetője. Ennek az egyik rendezvényén lépett fel tavaly decemberben Robbie Williams, aki Emmával közösen egy meglepetés duettel készült a közönséggel. Mondjuk, ők is alig bírták ki röhögés nélkül a sikamlós dalszöveget, de csak előadták a Spice Girls egykori slágerét. És ez a feldolgozás még jobb, mint az eredeti. Ugye, hogy ezután ti is szeretnétek egy Spice Girls – Take That slágert?

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top