Szabadidő

Széttrollkodták Alec Baldwin Los Angeles-i könyvbemutatóját

Az elmúlt héten Alec Baldwin megkezdte Nevertheless című könyvének turnéját az Egyesült Államokban. Az első állomás Los Angelesben volt; ott voltunk a Barnes&Nobles könyvesboltban a dedikáláson, ahol a nyugalmasnak ígérkező eseményt egy elszánt troll zavarta meg.

A fiatal Jonny Depp és Leonardo DiCaprio keverékeként leírható fiú már a várakozáskor feltűnően viselkedett. Néhányunkban felmerült, hogy esetleg egy Trump-párti provokátor, aki szabotálni készül az eseményt. Alec Baldwin ugyanis mostanában nem a filmjeivel hívta fel magára a figyelmet, hanem a Donald Trump-paródiájával. Ez az alakítása a tavalyi választási kampány egyik nagy dobása volt Amerikában és erősen felkorbácsolta a választási közhangulatot. Olyan élethűre sikerült, hogy még a Dominikai Köztársaság egyik napilapját is megtévesztette a színész. A lap ugyanis egy Trumpról írt politikai cikkhez nem az elnök fotóját rakta, hanem Alec Baldwin sminkelt fotóját. Lett is belőle diplomáciai botrány a Fehér Házban…

Széttrollkodták Alec Baldwin Los Angeles-i könyvbemutatóját

A trollfiú az elsők közt érkezett a dedikálásra, és a sor elején várakozott. A körülötte állókkal már-már zavaróan feldobottan, harsányan beszélgetett. A színész érkezése előtt a könyvesbolt alkalmazottai egyesével ellenőrizték a könyveket a kezünkben, hogy a “megfelelő oldalon legyenek kinyitva”. Amikor megérkezett Baldwin, és a dedikáláson a férfi került sorra, már csak azt láttam és hallottam, hogy a színész hangosan felkacag, majd elővette a Trump-paródiából jól ismert, szemösszehúzós, csücsörítős arcát, mond is valamit “trumpul”.

Ezután kisebb hangzavar keletkezett, és a fiatalembert már vitték is kifelé a biztonságiak. Hogy valójában mi történt, azt akkor tudtam meg, amikor a fiút hazafelé menet megpillantottam a könyvesbolt kávézójában, amint éppen boldogan szelfizik két könyvvel. Az egyik kötet az aláírt Nevertheless volt, a másik pedig egy Trump bestseller. A srác elmesélte, hogy kijátszva az ellenőrzést, ő bizony a Trump életrajzi könyvét csúsztatta bele Alec Baldwin könyvének borítója alá és megpróbálta azt aláíratni a sztárral. Alec Baldwin hamar észrevette a turpisságot és bár értékelte a tréfát, az aláírását nem adta a Trump-életrajzhoz.

Széttrollkodták Alec Baldwin Los Angeles-i könyvbemutatóját
Széttrollkodták Alec Baldwin Los Angeles-i könyvbemutatóját

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top