Szabadidő

Otthagyta Hosszú Katinkáékat a Tusuppal balhézó edző

Hosszú Katinka férje és edzője, Shane Tusup a debreceni országos bajnokságon balhézott össze a skót Darren Warddal, akit durván megfenyegetett. Most már azt is tudni lehet, hogy Ward végleg távozik az Iron Aquatics csapatától.

Az ominózus vitát többen is látták, sőt a Bors szerint Shane Tusup nemcsak lebarmozta edzőtársát, hanem megfenyegette: “Ha még egyszer ilyet csinálsz, megöllek”. A veszekedést feltételezhetően az váltotta ki, hogy az országos bajnokságon az Iron Aquatics férfiváltója nem indult el futamában, amiért Tusup Darren Wardot tette felelőssé. A vita kis híján tettlegességig fajult, Ward sem félt visszaszólni Tusupnak.

A Blikk megtudta, szerdán délután rendkívüli szülői értekezletet tartottak Hosszú Katinka úszóklubjában, amelyen elmondták a versenyzők hozzátartozóinak, a jövőben Darren Ward már nem tart edzést a fiataloknak.

A skót edző a Blikk kérdésére elmondta, valóban távozik az úszóklubból, amit nem különösebben fájlal, mert nem érezte jól magát. Távozása ügyében hamarosan hivatalos közleményt adnak ki.

Darren Ward mellett jobbról Hosszú Katinak és shane Tusup - akkor még teljes volt az összhang
Darren Ward mellett jobbról Hosszú Katinka és Shane Tusup – akkor még teljes volt az összhang
(fotó: Facebook)

A debreceni úszó OB-n balhézott összen a két edző

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top