Szabadidő

Az HBO négy Trónok harca-spinoffot is ígér

George R. R. Martin lesz az egyike annak a négy írónak, akik az HBO tervei szerint tovább építenék a Trónok harca-univerzumot a képernyőn. Egyelőre nem tudni, hogy a négy leendő sorozat hogyan kapcsolódna a már ismert történethez.

Annyi biztos csak – ahogy a Hollywood Reporter megtudta –, hogy az HBO a Trónok harca nyolcadik évadának befejeztével sem akarja elengedni a fantasy kezét. Miért is tennék, hisz ez gyakorlatilag a gyártó zászlóshajója. 

Új, négy darab sorozatban gondolkodnak, amelyek lehet, hogy egy-egy karakterre épülő spinoffok, esetleg előzménytörténetek lesznek, de az is lehet, hogy csak a helyszín lesz közös a jövőre véget érő sorozattal. A lap értesülései szerint a négy széria helyszíne továbbra is Westeros lesz, csak különböző időkben.

A részeket Max Borenstein (Kong: Koponya-sziget, Godzilla), Jane Goldman (Kingsman-filmek, Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei), Brian Helgeland (Lovagregény, Titokzatos folyó), Carly Wray (Reklámőrültek) és George R. R. Martin fogják írni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top