Szabadidő

Hetekig küzdöttek az elemekkel, hogy a világ tetején házasodhassanak össze

Az eljegyzésükkor vették a fejükbe, hogy a Mount Everesten házasodnak. Az elmúlt egy évben csak erre a pillanatra készültek.

És bár a 35 éves James és felesége, Ashley elszántságához kétség sem férhetett, a jegyespárt a legalaposabb felkészülés ellenére is alaposan próbára tette az állandó, fagypont körüli hőmérséklet, a veszélyes terep és a magassági betegség. “Az elmúlt egy évben folyamatosan erre a pillanatra készültünk, de álmunkban se gondoltuk, hogy ilyen nehéz lesz.

Képek: Charleton Churchill
Képek: Charleton Churchill

Ashley a Daily Mail című brit lapnak elárulta, három hétbe telt, mire felküzdötték magukat a Mount Everestnél található alaptáborba. “Addigra már kezdtük mindketten feladni. Szerencsére egyikünk se fordult vissza, de mindkettőnk fejében megfordult a dolog” – vallotta be Ashley, akit kárpótoltak azok a csodálatos fotók, amelyek végül az esküvőjük után készültek róluk a világ legmagasabb csúcsának szomszédságában.

Hetekig küzdöttek az elemekkel, hogy a világ tetején házasodhassanak össze

A nagy napot és a minden, csak nem hagyományos esküvőt Charleton Churchill kaliforniai esküvői fotós örökítette meg. “Egy hús-vér szerelmespárt szerettem volna megörökíteni az úton. Nemcsak a boldogságot, hanem a fájdalmat, a fáradtságot, a küzdelmet, amely oda vezetett, hogy végre férj és feleség váljon belőlük.” És Charletonnak sikerült a dolog, de nem csak ez. Fotóival sikerült megörökítenie azt a kontrasztot is, amely a hatalmas, elpusztíthatatlannak tűnő hegyek és a törékeny emberpár között feszül.

Hetekig küzdöttek az elemekkel, hogy a világ tetején házasodhassanak össze

Olvass még többet szokatlan esküvői fotózásokról az NLCafé oldalán: 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top