Szabadidő

Extrém esküvők elképesztő tájakon – Így házasodj krokodilok között!

Míg hazánkban mostanában kezdenek gyakoribbá válni az extrém esküvők, külföldön már nem számít nagy számnak, ha egy parkban vagy egy szép tavaszi, virágos mezőn zajlik a szertartás.

Nagy az isten állatkertje, egész sok pingvin és krokodil van benne ahhoz, hogy olyan extrém esküvőket is megálmodjanak és megvalósítsanak párok, amilyenektől szemünk-szánk tátva marad. Szerencsére állatkínzásról szó sincs, maximum a vendégek fagyhattak volna meg vagy ijedhettek volna halálra az extrém helyszíneken. Persze nem így történt.

Esküdj az Antarktiszon pingvinekkel! Ja, hogy csak helikopterrel megközelíthető a helyszín? Akkor válassz egy izgi stúdiót.

Csodás extrém esküvők elképesztő tájakon

Kell annál varázslatosabb, mint a természet lágy ölén, Izlandon, a tűz és a jég rejtélyes birodalmában, egy csodálatos vízesésnél egymás szemébe nézni a nagy napon? Szerintünk nem.

Csodás extrém esküvők elképesztő tájakon

Vannak, akiknek már egy nagyvárosi állatkert sem elég extrém az esküvőhöz. Ők egészen Afrikáig utaznak, ahol a füves puszták varázslatos világában tesznek esküt a szerelemre – jobb 
esetben váratlan vendégek nélkül.

Csodás extrém esküvők elképesztő tájakon

Misztikus sivatagi hangulat, vörös sziklák, Ausztrália. Bár ez a táj a világ másik vége nekünk innen, a Kárpát-medencéből, de ki tudja, talán valakinek közülünk ott teljesül majd az álma.

Csodás extrém esküvők elképesztő tájakon

Aki téli tájat álmodott meg az extrém esküvőjéhez, választhatja a kanadai Lake Louise-t, már ha a pénztárcája, na meg a vízuma engedi. A csodás havas környezet valóban költői.

Csodás extrém esküvők elképesztő tájakon

Már több mint egy évtizedes hagyomány Thaiföldön, hogy minden évben 30 pár buborékolja ki a boldogító igent a víz alatt, csodás tengeri környezetben, amit izgalmas szertartások követnek a parton. Valljuk be, tökéletes turistalátványosság ez.

Csodás extrém esküvők elképesztő tájakon

Ez a nem hétköznapi nő angyalszárnyakkal a hátán egy dél-afrikai krokodilfarmon esküdött a szerelmével. Az állatokat persze távol tartották a násznéptől, de akinek krokodillesre szottyant kedve, azt bármikor körbevezették az izgalmas birtokon.

Csodás extrém esküvők elképesztő tájakon

Olvass még többet az esküvőkről az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top