Szabadidő

Az már biztos, hogy a Szárnyas fejvadász 2 gyönyörű lesz

Megérkezett az első hosszú előzetes az év legjobban várt filmjéhez, a Szárnyas fejvadász 2-höz. Lélegzetelállítóan látványos lesz, és Vangelis zenéje továbbra is hátborzongató. A történetről persze nem sok derül ki.

A Szárnyas fejvadász 2 hosszú előzetese alapján Roger Deakins operatőr és a vizuális effektusokért felelős csapat látványos erődemonstrációra készül. Sűrű ködök, markáns színek, különleges terek – ez mind szép, de reméljük, azért a történetnek is lesz tétje. 

A trailerből annyi derül ki, hogy Ryan Gosling detektívhősét valami hasonló feladattal bízzák meg, mint Rick Deckardot a klasszikus, 1982-es filmben. Ezért fel is keresi a sivatagi környezetben, elvonultan élő Deckardot (Harrison Ford).

A Szárnyas fejvadász 2-t Denis Villeneuve rendezi (Sicario, Érkezés), aki az utóbbi években képtelen volt hibázni. Továbbra is tartunk tőle, hogy fölösleges volt belevágnia a nyolcvanas évek egyik legjobb filmjének folytatásába, de nem hirdetünk ítéletet, amíg nem láttuk a kész filmet. Erre októberben lesz lehetőségünk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top