Szabadidő

Videóra vették a Loch Ness-i szörnyet

Már azt hitték, meghalt a Loch Ness-i szörny, amikor néhány napon belül turisták kétszer is látni vélték. Az egyik alkalommal még videó is készült róla.

Az erősen vitatott létezésű skóciai hüllő a mai napig lázban tartja a Ness-tó környékére látogatókat. Évről évre valaki megpillantja a távolból, észreveszi, hogy a szörny kidugja a fejét a vízből, és akkor mindenki megnyugodhat, hogy Nessie – vagy még inkább a legendája – még életben van.

Csakhogy éppen az utóbbi időben kezdhettek aggódni a helyiek, mert már nyolc hónap is eltelt anélkül, hogy bárki is kiszúrta volna a ködös távolban a szörnyeteget, felröppent a hír, hogy meghalt Loch Ness leghíresebb teremtménye. A mindig megbízható Daily Mail viszont most az írja, hogy nincs ok az aggodalomra. Az utóbbi napokban vagy megnőtt a szemfüles turisták száma, vagy Nessie volt olyan kegyes mostanában, hogy kétszer is megmutatkozott az embereknek.

Az egyik esetről videó is készült: a vízből egy hosszú nyaknak tűnő tárgy vagy élőlény látszik ki, ami mozog is. Nincs kétségünk afelől, hogy ez mi lehet…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top