Végre mindenki nyugodtan nyalogathatja a cicáját!

Horowitz Katalin | 2017. Május 16.
Csodálatos időket élünk! Az okostelefon és az önvezető autó után az emberiség olyan mérföldkőhöz érkezett, amiért érdemes volt az elmúlt néhány ezer évnek eltelnie!

Akinek van macskája, az tudja, hogy a szeszélyes jószágok nyalogatással fejezik ki egymás – vagy épp a gazdi – iránt érzett szeretetüket. Az anyamacskák is így gondoskodnak kicsinyeikről. Ma pedig már bárki anyamacskává változhat, ha erre feltétlenül késztetést érez, a világ ugyanis kitermelte magából az ezt lehetővé tévő segédeszközt.

A Licki Brush nevű, zavarba ejtő tárgy egy ruganyos gumilap, amelynek felületét a macskák nyelvéhez hasonló sörték borítják. Gyakorlatilag olyan, mint egy szőrtelenítő kesztyű és egy cumi keresztezéséből létrejött…nos…izé.

Ez meg mi a holdkór?! (Fotó: Tumblr)

A cicagazdinak csupán annyi a dolga, hogy a kefe cumira emlékeztető végét a fogai közé helyezi, majd a fejével fel-le irányuló mozgást végez, így a hatalmas, nyelvszerű gumilap hasonlóan cirógatja a macska hátát-fejét, mint ha egy másik macska nyalogatná.

Szerkesztőségünk álláspontja ennek a macskának az arcára van írva (Fotó: Tumblr)

A varázslatos eszközt a PDX Pet Design fejlesztette ki, és mindössze 25 dollárért (nem egészen 7000 forintért) bárki hozzájuthat.

A készítők szerint a Licki Brush rendszeres használatával ember és macskája sosem látott közelségbe kerülhet egymással. A szappannal és meleg vízzel könnyedén tisztítható kefe használata a forgalmazó cég szerint furcsán nyugtató hatással van emberre és állatra egyaránt. A cég egyébként további csodálatos macskás kellékeket is forgalmaz, például a lemezjátszóra hajazó kaparófát, amellyel minden cica DJ-vé változhat!

Fontos hírek a nagyvilágból című rovatunkat olvasták. Bár nem tudjuk, Magyarországon hány Licki Brush talált eddig gazdára, talán nem is akkora baj, ha ezen a téren megmaradunk a tudatlanság macskamama módjára cirógató homályában.

 

Exit mobile version