nlc.hu
Szabadidő

Jól megszívatta a cica a rajta segítő mentőket

Megvárta a cica, míg megérkezik hozzá a mentőcsapat, majd inkább ő maga ugrott le az oszlop tetejéről – videó

Jól megszívatta a cica a rajta segítő mentőket.

Egy macska Kanadában, akit megpróbáltak kimenteni egy közműoszlop tetejéről, inkább maga vette kezébe (mancsába) az irányítást.

Alice Reid elmondta, hogy a macskáját, Cocót valószínűleg egy környékbeli kutya kergette fel az oszlopra, és két órán keresztül segítségért nyávogott az oszlop tetejéről, mielőtt a közüzemi munkások mentőakciót indítottak volna érte.

Reid videót készített a mentési kísérletről, és megörökítette azt a pillanatot, amikor Coco kikerülve a munkások érte nyúló kezeit, egy hatalmasat pattant és maga ugrott le az oszlop tetejéről. „Nem gondoltam volna, hogy magától fog ugrani” – mondta Reid később.

Reid elmondta, hogy Coco futni kezdett, miután a földre érkezett, majd később megjelent otthon, csodával határos módon sértetlenül.

„Feljött a lépcsőn, és bement a házba. Aztán lefeküdt a földre, és elkezdte mosdatni magát, mintha nem történt volna semmi” – mondta Reid, aki hozzátette, hogy a vakmerő macska egyelőre házi őrizetben van.

„Sír, hogy kijusson a szabadba, én pedig próbálom bent tartani. Meg kell szoknia, hogy többet tartózkodjon a házban.”

(via)

macska

Fotó: Unsplash

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top