Szabadidő

Nem tudja többé behúzni a nyelvét a cica egy pitbulltámadás miatt

Ezért mindig úgy tűnik, mintha részeg lenne szegény. A cica egyedüliként élte túl a pitbulltámadást.

A cuki fekete cica nyelve folyamatosan kilóg a szájából, és nem tudja visszahúzni, ugyanis kismacska korában egy brutális pitbulltámadás áldozata lett. Margot Tamar Riemer, aki megmentette Zimes-t, azt állítja, egy fiú szórakozásból ereszti rá a kutyáját a kóborló macskákra. A lelkes állatmentő a véres támadások után halva találta a macskákat, kivéve Zimes-t, akinek sikerült túlélnie az esetet, viszont alsó állkapcsának felét elveszítette, ezért lóg ki a nyelve.

A cica alsó állkapcsának felét elveszítette a pitbull támadásban, ezért lóg ki a nyelve.Margot Riemer facebook

A cica alsó állkapcsának felét elveszítette a pitbulltámadásban, ezért lóg ki a nyelve (Fotó: Margot Riemer / Facebook)

Margot, aki cisztás fibrózisban, egy súlyos és életet korlátozó tüdőbetegségben szenved, imádja a speciális igényű állatokat, ezért nem volt kérdés, hogy a cicát is örökbe fogadja. Tudom, milyen érzés különbözni. Ha macska lennék, akiknek kezelésre és ápolásra van szüksége, akkor senki nem akarna örökbe fogadni. De úgy érzem, én biztos körülményeket nyújthatok ezeknek a macskáknak” – mondja a lány, aki szerint a szeretet, amit Zimes-től kap, hihetetlenül különleges.

Szerinte az állatok elfogadnak minket olyannak, amilyenek vagyunk, és nem nézik, hogy hiányzik-e valamink. „Depressziós voltam, mielőtt hozzám került Zimes – mondja Margot, aki szerint ő a világ legjobb macskája, és úgy érzi, mintha megértenék egymást. – Egy angyal lelkével rendelkezik, néha úgy érzem, mintha egy kis ember volna. A többi cicámhoz is kedves.”

(via)

Aktuális cikkünk a témában:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top