Szabadidő

A világ legsúlyosabb melltartó-reklámja természetesen Japánból érkezik

A távoli szigetország európai szemmel nézve egészen különös, sokszor a bizarr határát is súroló vizuális kultúrájából már kikerült jó pár meghökkentő reklám. Most azonban talán az eddigieket is felülmúlta egy cég, amely sportmelltartóit nem hétköznapi módon mutatja be.

A Wacoal nevű céget 1949-ben alapította Japánban Csukamoto Koicsi. A vállalat kifejezetten progresszív szellemiségét mutatja, hogy már 1964-ben saját kutatóközpontot hozott létre, ahol a termékfejlesztéssel kapcsolatos egészségügyi és szépséggel kapcsolatos vizsgálatokat végeztek.

A Wacoal korábban sem ment a szomszédba egy-két szokatlan reklámért. Az alábbi videón látható Mood Boost-up nevű melltartójukat például egy első ránézésre mosolygós, távol-keleti nővel reklámozzák. Akiről csak a reklám végére derül ki, hogy… de inkább nézd meg!

Érdemes megtekinteni a kifejezetten utazáshoz kifejlesztett modell reklámját is, amelyben semmi sem az, aminek első ránézésre tűnik.

De ez még mindig semmi! A Wacoal Sports nevű modellcsalád kifejezetten sportoláshoz kifejlesztett melltartói esetében azon már meg sem lepődünk, hogy a különböző kosárméretek demonstrációjához férfiakat alkalmaztak a videóban. Na de hogyan! Az eltérő méretű kosarakat átlátszó műanyag félgömbökkel helyettesítették, amelyekbe ismeretlen okból különböző méretű állatkákat helyeztek el, a papagájtól a hörcsögökön, süniken és nyuszikon át a tyúkokig. A női mellet érő erőhatásokat más-más mozgásformákkal mutatják be, a kocogástól a teniszen át a bokszig. Szavakkal valójában nem lehet átadni, hogy mennyire csodálatos lett az eredmény, amit csak fokoz a márkaüzenetet átadó, japánul beszélő nő, aki a nyelv sajátosságai miatt az angol szavakat is a japán nyelvtan szerint ejti ki. De inkább nézd meg a videót és meglátod, bearanyozza a napodat!

Ugye milyen döbbenetes(en csodálatos)?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top