Szabadidő

Han Solo megeszi a mikrofonját – íme a legviccesebb Csillagok háborúja-bakik

A legendás filmek emberek millióinak melengetik a szívét, és hát mi lehetne mókásabb, mint amikor a szeretett karaktereket alakító színészek csetlenek-botlanak a vásznon?

George Lucas 1977. május 25-én írta be magát végleg a filmtörténelembe, ezen a napon mutatták be ugyanis a Csillagok háborúja első (vagyis negyedik) részét, az Új remény alcímű filmet.

Azóta elkészült az elsőtől a hetedik részig tartó sorozat mindegyik része, sőt még a Zsivány egyes című filmet is bemutatták, amely nem a főszereplők sorsát taglalja, de ízig-vérig Star Wars-film, annak minden kötelező elemével. A Csillagok háborúja nyolcadik részét pedig már javában forgatják, a vérbeli rajongók legnagyobb örömére.

Az eddig elkészült filmek között akad gyengébb és erősebb is, azonban a forgatások során megeső bakik attól függetlenül viccesek, hogy az első három (vagyis a 4-5-6.) vagy épp a következő három (vagyis az 1-2-3.) epizódok felvételei közben történtek.

A Movie Pilot Scifi Facebook-oldalára néhány hete került fel az alábbi videó, amelyen a birodalmi rohamosztagosoktól R2-D2-n vagy épp Boba Fetten át a legendás főszereplőkig sok ismerős arc feltűnik. Neked melyik a kedvenc jeleneted?

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top