Szabadidő

Pizzáról írt esszével vették fel a Yale-re a fiatal lányt

A fiatal lány hosszú esszében taglalta, mennyire imádja megrendelni a Papa John's pizzáját, ez pedig elég volt arra, hogy felvegyék a világ egyik lejobb egyetemére, a Yale-re. És itt még nincs vége Carolina Williams mázlijának.

Azt gondolnánk, valami nagyon nagyot kell villantani, ha az ember szeretne bekerülni a Yale-re, de úgy tűnik, elég hozzá nagyon szeretni a pizzát. Vagy legalábbis ez a stratégia működött Carolina Williams esetében, aki hosszú esszét írt arról, mennyire szereti a Papa John’s pizzáját: “Amikor a futár csenget, Pavlov kutyájává változom, és nyáladzani kezdek a hangra, ami a sajtos, kör alakú dicsőség érkezését jelzi” – írja.

Pizzáról írt esszével vették fel a Yale-re a fiatal lányt 

Williamsnek iszonyatosan nagy mázlija volt, ugyanis a Yale-re érkező jelentkezések elbírálója állítólag maga is hatalmas pizzamániás, ezért válaszlevelében tudatta a lánnyal, hogy nagyon szórakoztatónak találta dolgozatát, és hogy hatására azonnal rendel is egy pizzát. Ja, és hogy fel van véve. 

Ráaádsul itt még nem ért véget a jó hírek áradata: Williams kitweetelte a nagy újságot a Papa John’s-nak címezve, nekik pedig annyira megtetszett a sztori, hogy egy év ingyen pizzát ajánlottak fel a lánynak első egyetemi évére.

 

BoredPanda

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top