Szabadidő

Imádja a net a videót, amelyben nem történik más, csak megéleznek egy kést

Egy férfi elment egy bolhapiacra, vett egy rozsdás, de amúgy értékes kést, megélezte, majd felvágott vele néhány dolgot – miközben egyébként végig ott volt mellette két macskája. Ennyi máris elég volt ahhoz, hogy több mint négymillióan megnézzék a videóját.

Az hagyján, hogy így elmondva nincs semmi érdekes a japán JunsKitchen videójában, de megnézve sem lesz különlegesebb az élmény, mint amit a videó címe is ígér. 

Imádja a net a videót, amiben nem történik más, csak megéleznek egy kést

A sztori annyi, hogy egy csávó elment egy bolhapiacra, hogy eladja a cuccait, ahol aztán kiszúrt egy rémes állapotban lévő, de alapvetően jó minőségű, tradicionális japán kést, amit az árus először úgy 30 centért akart eladni, de amit emberünk végül 3 dollárért vásárolt meg. 

Végül, hogy bebizonyítsa, mennyire jó bizniszt csinált, elkezdte jó alaposan megtisztítani és megélezni a kést, amit végignézett két elég szép macska is:

A végeredmény pedig sikersztori: a kés látszólag tök jól vág papírt meg uborkát is. Ennyi elég volt hozzá, hogy a videó vírusként terjedjen, és pillanatok alatt begyűjtsön 4 millió nézőt. Továbbra sem értjük, mi az őrült népszerűség titka, de annak őszintén örülünk, hogy egy macskatartó japán férfi jó vásárt csinált egy késsel.

 

BoredPanda

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top