Szabadidő

Zoltán Erika visszatér Siófokra, ahol karrierje elkezdődött

A retró királynője, Zoltán Erika szombaton visszatér Siófokra, ahol a karrierje harminc éve elkezdődött, szombaton ugyanis a PLÁZSon ad jótékonysági nagykoncertet a siófoki kórház gyermekosztálya támogatására.

Zoltán Erika táncosokkal és különleges vendégzenészekkel készül a július 8-ai estére, ami számára eleve egy szerencsés szám. Ha hétvége, akkor Siófok, ahol együtt énekelhetjük bele az éjszakába, hogy “túl szexi lány…“.

Zoltán Erika idén egy nagykoncerttel ünnepelte, hogy immáron harminc éve a pályán van. A siófoki Interpop Fesztiválon nyert közönségdíjat Szerelemre születtem című számával. “Nekem Siófok minden szempontból kultikus helyszín, és nemcsak azért, mert innen indult az Interpop Fesztivállal az egész karrierem, de korábban is nagyon sokat dolgoztam itt táncosként is” – mesélte az énekesnő, akit épp próba közben csíptünk el.

Zoltán Erika pont három hónapja, április 8-án ünnepelte a 30. évfordulóját a színpadon, éppen ezért a mostani koncert időpontját is egy szerencsés dátumnak tartja, és már nagyon izgatottan készül a szombati fellépésre.

Zoltán Erika számára különleges hely Siófok
Zoltán Erika számára különleges hely Siófok

“Sikerült ifj. Jakab Gyurit – a Neoton Famíliából ismert Jakab György fiát – is rávenni, hogy csatlakozzon hozzánk, így ő és Bardóczi Gyula, a Neoton dobosa is színpadra lép velem a siófoki koncerten, csakúgy, ahogy a ’80-as, ’90-es években is ott volt velem minden koncerten. Ezenfelül nagyon nagy értéke még az estének, hogy a fellépés belépőinek teljes összegét még aznap átadják a siófoki kórház gyermekosztályának.”

Az énekesnő még hozzátette, három lány és három fiú táncossal, valamint hat zenésszel készülnek a koncertre, utána pedig ők is belevetik magukat az éjszakába. Július 8-án is dobd le magad a siófoki PLÁZSon! A belépő ráadásul igen kedvezményes, 1000 Ft csupán, aminek megváltásával egyszerre bulizhatsz és jót cselekedhetsz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top