Szabadidő

Eldőlt az M1 részeg riporterének, Bencze Péternek a sorsa

Bencze Péter a Duna TV Balatoni nyár hétfő délelőtti adásában nyilvánosan elnézést kért, és megmagyarázta a különös hangvételű szombati tudósítását. Sőt azt is elárulta, mi lett az ellene indult vizsgálat eredménye.

Mint arról az NLCafé is beszámolt, a köztévé riportere, Bencze Péter szombat este élőben jelentkezett  be a Bajai Halfőző Fesztiválról, ám elég spicces állapotban, ezért a tudósítását gyorsan lekeverték a stúdióban.

Az ügyben vizsgálatot indítottak, melynek eredményét Bencze Péter maga mondta el a hétfő délelőtti a Balatoni nyár című műsorban. Mint kiderült, az M1 riportere a múlt héten vírusos fertőzéssel küzdött, és erre szedett gyógyszereket, még a halfőző fesztivál napján is, ahol azonban rátukmáltak egy pohár pálinkát. Nem akarta elfogadni, de úgy érezte, hogy muszáj, mert nem akarta megsérteni a kínálókat. Arról pedig teljesen megfeledkezett, hogy aznap is bevett gyógyszert. A tűző meleg és a fortyogó bográcsok, valamint a gyógyszerre ivott alkohol – mint mondja – azonnal fejbe vágták, és a bejelentkezéskor elsötétült a kép.

Bencze Péter a Balatoni Nyárban magyarázkodott
Bencze Péter a Balatoni Nyárban magyarázkodott
Elnézést kért a nézőktől és a kollégáktól
Elnézést kért a nézőktől és a kollégáktól

Szerinte tragikus-komikus volt a bejelentkezése – utólag végignézve –, és elnézést kért a csatorna összes nézőjétől és valamennyi kollégájától. A vizsgálat nyomán 3 hónapig nem szerepelhet a Híradóban – árulta el élő adásban. De a további sorsáról többet nem tudott mondani. Bízik benne, hogy ez a döntés nem végleges, és a 3 hónap leteltével visszatérhet a képernyőre. 

Íme az ominózus videó:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top